woensdag 28 juli 2010

Candy Time


Ik heb zin om eens een candy weg te geven!
En niet omdat ik jarig ben, mijn blog zoveel jaar bestaat, ik een bepaald aantal berichtjes heb geplaatst of om volgers te trekken maar gewoon ZOMAAR!!!!!
De candy bestaat uit 5 clearstempels van Rachelle Anne Miller.
Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een leuke reactie achter te laten en daar kies ik dan op vrijdag 6 augustus de leukste uit.

Liefs, Margo

11 opmerkingen:

celia zei

Wat leuk een "zomaar"-candy!!!
Wat is natuurlijk een leuk reactie?!Voor jou kan dit leuk zijn maar voor een andere dan weer niet?!Mmm moeilijk...voor mij is een "zomaar"-candy een heel leuk berichtje...dus bij deze!
Veel liefs,Celia.

Sandra's Scrapsels zei

Dat is een 'lekkere' zomaar candy!
Heel lief van jou hoor! Maar je bent ook wel ergggg lief, en ook grappig en aardig en slim en gezellig en zorgzaam en attent en....en....
Genoeg geslijmd??? hihihi

Liefs, San (de plaaggeest)

Scrapcorner zei

Dat is zeker leuk: een zomaar Candy !! Het zijn ook prachtige stempels. Het leuke is, dat ze zeggen dat het mooie weer weer terugkomt.
Liefs Ageeth

Scrapcorner zei

Dat is zeker een heel leuk idee: een zomaar Candy.
Lief Ageeth

Cards by Jol zei

Wat lief, zomaar een candy, wat een vewennerij, ik waag een kansje,

Groetjes jolande

angelique zei

wat een leuk idee..... voor zoiets leuks wil ik ook wel in aanmerking komen hihi
groetjes Angelique

Eveliene zei

wat een leuke binnekomer zo
Een" zomaar candy"
En hij is nog eens even super gaaf ook
Wat een snoezige stempels
Wie wil daar nu niet voor gaan
Ik waag graag een kansje

gr eveliene

Judith zei

wat leuk een zomaar candy daar waag ik graag een kansje voor

groetjes Judith

troedje zei

Hoi,

Ik ken je niet en kwam je blog ZOMAAR tegen en dacht.....laat ik ZOMAAR eens reageren,wie niet waagt die niet wint.Ik heb nog nooit aan zoiets mee gedaan dus heb geen idee hoe dit verder gaat.Heel veel succes met je blog, ik heb hem meteen even opgeslagen dus tot een volgende keer.

Iedereen succes met het winnen van de candy.Hartelijke groeten, José

martina's kaartjes zei

Een zomaar candy ? Wie heeft dit nu weer bedacht ? Van een candy en een mini candy had ik al gehoord, maar ja, dan krijg je een zomaar candy. Wel, dat doet me veel plezier dat ik hieraan kan meedoen dank zij zo'n vrijgevige mensen zoals jij ! Wat is dat super ! Voila, het proberen waard is het zeker, bij deze. En eh, en passent... ben dan ook ineens je volger geworden, goed he ?
Alvast megabedankt voor deze kans en ik kom zeker nog wel eens een kijkje nemen later !
Groetjes, Martina
http://martinaskaartjes.blogspot.com/

netteketetteke zei

Dat is jammer ik ben net te laat. Ik zag je candy staan bij het blog van Martine (http://martinaskaartjes.blogspot.com) Het trekt wel de aandacht, met de tekst zomaar een candy. Ik ga zo nog even verder neuzen op je blog. Ik moet toch wat leuks doen nu ik aan het einde van de zwangerschap ben en toch echt af en toe rust moet houden (lekker op bed met de laptop creatieve inspiratie op doen, alhoewel ik er nog niet erg veel mee kan want met een dikke buik scrappen is toch niet altijd zo fijn, mijn kindje laat met dat vaak genoeg weten. Het komt vast straks wel weer een beetje, hoop ik) Wellicht komen we elkaar nog eens tegen in blogland;)

Lieve groetjes Net
neteenbeetjeanders.blogspot.com