maandag 31 januari 2011

Happy Everything


Deze mannenkaart heb ik gemaakt met papier van Cloud9 Design. Al weer een oudje wat nog in de kast lag. Verder een stukje van een kartonnendoos en wat brads gebruikt (geen idee van welk merk deze zijn).Het afdrukje is van Karen Doodles en dit heb ik vastgezet met blauwe nietjes voor een lekker stoer effect.
Met dit kaartje wil ik mee doen aan de challenge van Karen Doodles NL.

Liefs, Margo

vrijdag 28 januari 2011

Gefeliciteerd




Weer eens een kaart gemaakt van een papieren zak.
Dit keer papier gebruikt van MME, Fine and Dandy. Heerlijk vrolijk papier met felle kleurtjes. De stempels zijn van magnolia en ingekleurd met mijn Derwentjes. Op de magnolia aan de binnenkant heb ik wat crushed velvet flock van Doodlebug gebruikt, het geeft een erg leuk effect vind ik. De vejaardags kalender is een bestandje van het Duo Challenge blog. Verder wat bloemetjes, kant en een leuke bedel gebruikt.In de opening van de zak heb ik een label gedaan om iets op te schrijven. De binnenkant heb ik een beetje "clean" gehouden want ik vind de voorkant al erg druk.
Dit kaartje wil ik mee laten doen aan de challenge op het alles met en over kleuren met Derwents blog. en het Duo Challenge Blog
Een heel fijn weekend allemaal!

Liefs, Margo

dinsdag 25 januari 2011

Wishing you



Dit kaartje heb ik van het weekend al gemaakt maar ik was er nog niet aan toegekomen om hem te plaatsen.
Ik heb een keer een ander formaat kaart gekozen ipv vierkant. Het papier dat ik heb gebruikt is van Fancy Pants en te koop bij Scrap en More. De Magnolia heb ik ingekleurd met Derwent potloden. Het is een mannen/jongens kaart dus ik heb niet te veel frutsels erop gedaan haha.

Liefs, Margo

zaterdag 15 januari 2011

Happy Birthday


Deze keer maar weer eens een mannenkaart.
Ik kwam dit papier laatst tegen in mijn la en volgens mij lag het er al heeeeeel lang dus de hoogste tijd om er een kaartje mee te maken. Het papier is van Scenic Route. De stempel is van Karen Doodles en ingekleurd met Derwent potloden. Waar het sentiment stempeltje van is weet ik niet meer. Ik heb onder de ster 3d tape bevestigd zodat er wat meer diepte in zit.
Met dit kaartje wil ik meedoen met de challenge bij Karen Doodles. Dit keer hebben ze een recept: 3 knopen, 2 pins en 1 lint, erg leuk dus doe allemaal mee!!
Een heel fijn weekend.

Liefs, Margo

woensdag 12 januari 2011

Thank you


Dit keer een kaartje met het mooie papier van Kaiser Craft, Devonshire.
Het afdrukje heb ik ooit gekregen en is volgens mij van CC Design, ik heb het ingekleurd met mijn derwent potloden. De bloemen zijn ook van Kaiser Craft.
In de cirkel heb ik wat Hotfix steentjes bevestigd.
Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de challenge bij Hobbystempels
Iedereen een hele fijne dag!

Liefs, Margo

maandag 10 januari 2011

Friendship


En hier is dan mijn eerste kaartje voor dit jaar.
Ik heb gebruik gemaakt van wat restjes papier van verschillende merken en de stempel is van Magnolia (lag al maanden ongebruikt in de kast *bloos*).
Met dit kaartje wil ik mee doen aan de challenge bij Duymelot en alles met en over kleuren met Derwent blog.

Liefs, Margo

zaterdag 1 januari 2011

Hallo lieve blogbezoekers,

Allemaal een fantastisch 2011!!!
Ik hoop dat iedereen een leuke jaarwisseling heeft gehad.
Ik wil jullie bedanken voor al jullie bezoekjes en reacties van het afgelopen jaar, ook wil ik jullie bedanken voor alle inspiratie en werkbeschrijvingen die ik van jullie heb gekregen.
Mijn nieuwe jaar is heel erg goed begonnen: ik zag net dat ik heb gewonnen op het Duo challenge blog!!! Maar dat is nog niet alles, vandaag is ook mijn hubbie jarig en om het feest gevoel helemaal compleet te maken vertrekken we morgen voor 4 dagen naar Euro Disney!!! Jullie snappen natuurlijk wel dat ik dit een geweldig begin van 2011 vind!
Iedereen een fijne nieuwjaarsdag en tot over een paar dagen.

Liefs, Margo